De helden van Altin Petek

Dagelijks bereiden de culinaire chefs van Altin Petek de meest overheerlijke Turkse lekkernijen met de beste ingrediënten, zoals verse pistache, suiker siroop en filodeeg. 

Kom en proef de heerlijke harmonie tussen deeg en pistache, de sfeer van verwennerij en de smaak van klasse baklava in onze winkels aan De Stede en Paul Krugerlaan.

Wij zijn gespecialiseerd in Baklava, Kadayif en Koekjes. Baklava is een dessert dat bestaat uit laagjes filodeeg. Tussen deze laagjes zit een mengeling van gemalen walnoot, pistachenoot, hazelnoot, kokos en eventueel amandel. Deze traditionele lekkernij uit Turkije wordt tegenwoordig wereldwijd genuttigd door miljoenen zoetliefhebbers. Al onze producten zijn gemaakt van pure ingrediënten van hoogstaande kwaliteit en zijn niet alleen tongstrelend, maar ook een lust voor het oog.

Gemaakt door de meesterbakkers

GOED beoordeling
Gebaseerd op 295 recensies
Lahey konumunda bir Türk lokantası. Hizmette yiyecekler de güzel.
miray çapraz
miray çapraz
2023-01-16
Enfes bıçak arası! The best Turkish pizza in Den Haag. Crispy, juicy, very delicious! The service is very high. I also love their cookies.
Sviatlana Ulutas
Sviatlana Ulutas
2023-01-10
Lekker pide en toetjes
Erol Kutuk
Erol Kutuk
2022-12-22
Lekkere koffie met een koekje en gebak gegeten. Ook heerlijke linzensoep met sunit erbij. Alles was erg smaakvol en de chocolade taart was niet te zoet. Leuk ingericht, vriendelijk personeel en prima betaalbaar. Zeker een aanrader.
Satish rampersad
Satish rampersad
2022-11-23
Lekker ontbijt. Maar vooral de baklawa's zijn heerlijk.
Lorin
Lorin
2022-11-20
De pide kusbasi met kaas erop was heerlijk. Verder werden we vriendelijk ontvangen, bediening was prima en de toetje als Baklava was lekker 👍🏻
Sez
Sez
2022-11-17

Alle meesters op een rij

Login Winkeliers

0